'Abans que arribi l'alemany'

La protagonista, la Júlia, hi evoca moments feliços de la seva vida, el record de persones estimades, el somriure dels amics i els amics mateixos. Aviat, però, l’alemany li prendrà tots aquests records, perquè li acaben de diagnosticar la malaltia d’Alzheimer.

Però abans que arribi l’alemany i li robi la consciència, la Júlia ha decidit viure plenament i fer totes les coses que no havia pogut fer mai.

La veterana actriu Muntsa Alcañiz es posa a la pell d’aquesta dona que afronta amb valentia un daltabaix emocional i decideix aferrar-se al temps de memòria que li queda.

Podeu consultar tots els centres cívics on es programa aquesta obra i les dates de les funcions al web de Barcelona Districte Cultural.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart.
Recollida de passis a:
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart.
Inscripcions a:
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart. Presencial i online.


"No sé per què estic enregistrant la meva veu, tal vegada només vull deixar un senyal del meu pas per la vida". Júlia, una dona d'una seixantena d'anys, acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d'Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i coneguts, la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions imprescindibles per tal de viure plenament el temps de consciència que li resti.

Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Adreça:
Comandant Benitez, 6
:
Les Corts
Barri:
La Maternitat i Sant Ramon
Codi postal:
08028
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
Quan
23/03/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any