'Adossats'

Espectacle prorrogat

Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del seu patró. Ho faran al jardí d’una casa adossada, envoltats de roses amb espines, de dracs que treuen foc pels queixals, cavallers que no són gaire valents i princeses amb un fort caràcter.

Aquesta obra, escrita per Ramon Madaula, arriba al Romea dirigida per Jordi Casanovas i protagonitzada pel mateix Madaula, Jordi Bosch, Rosa Renom, Carles Canut, Marieta Sánchez i Guillem Balart.

En trobareu més informació en l’enllaç següent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Teatre Romea. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.


23 d'abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s'allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l'hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l'avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el nét- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d'espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses que es reserven un fort caràcter.

AUTORIA: Ramon Madaula
DIRECCIÓ: Jordi Casanovas
AMB: Ramon Madaula, Jordi Bosch, Carles Canut, Victòria Pagès, Marieta Sánchez Martínez, resta de repartiment en curs
PRODUCCIÓ: Teatre Romea i Bitò

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Teatre Romea
Quan
Del 17/12/2017 al 18/02/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.teatreromea.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any