'Aladdin, the pop musical'

L’Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors obtenen una gira i l’enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat, i el jove no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i al poder del geni que la custodia, l’Aladdin aconseguirà tres desitjos.

La Roda Produccions us proposa una comèdia divertida i actual, adreçada al públic familiar i amb molta marxa. Assistireu a un espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions. Només cal que fregueu la llàntia meravellosa i us disposeu a somiar.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.


Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors obtenen una gira i l´enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l´Aladdin s´ha trencat i el jove no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l´Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?

La Roda Produccions us proposa una comèdia divertida i actual, adreçada al públic familiar i amb molta marxa. Un espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions. Només cal que freguis la llàntia meravellosa i et disposis a somiar....

Jove Teatre Regina

Adreça:
C Sèneca, 22
:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona
On
Jove Teatre Regina
Quan
Del 10/03/2018 al 30/03/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.jtregina.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any