'Ara que ho tenim tot'

La Sala Muntaner estrena aquesta comèdia sobre el món de la parella amb firma de Lee Blessing. La versió dirigida per Jordi Coromina situa l’acció a l’hotel Vall de Núria, on una parella va a celebrar-hi els 24 anys de matrimoni. És el mateix hotel on van passar la nit de noces. Però gairebé un quart de segle més tard, poques coses seran iguals que aquella nit…

Mingo Ràfols i Núria Casas són els dos protagonistes i únics intèrprets de l’obra. La parella n’espera una altra per anar a sopar, però el retard dels segons és el que desencadena tota la situació còmica per a l’espectador i frustrant per als protagonistes.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Muntaner.
Es venen les entrades a:
Venda d'Entrades Ticketea.


Una parella benestant celebra el seu vint-i-quatrè aniversari de casament a l'hotel Vall de Núria , al mateix on hi van passar la Nit de Noces. Han quedat amb uns amics per anar a sopar. Aparentment tot és perfecte, menys l'habitació, que no és exactament la mateixa.

Els amics s'endarrereixen una hora i en l'espera aniran apareixent les diferències que els separen. En un intent de solucionar els problemes, els protagonistes es veuran envoltats en una situació còmica, patètica i frustrant.

Blessing construeix un veritable engranatge ple d'humor que porta als personatges de la comoditat inicial a una situació nova i trencadora.

Direcció:
Jordi Coromina
Autor:
Lee Blessing
Intèrprets:
Núria Casas i Mingo Ràfols

Sala Muntaner

Adreça:
C Muntaner, 4
:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
Sala Muntaner
Quan
Del 09/05/2018 al 10/06/2018.

Web

Web:
www.salamuntaner.com
Web venda d'entrades:
www.ticketea.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any