'Blasted (Rebentats)'

L’obra, protagonitzada per Pere Arquillué i Marta Ossó, té lloc en una luxosa habitació d’hotel de Leeds on una jove es retroba amb el seu antic amant, greument malalt. Els abusos i la violència desbocada els portaran a una baixada a l’abisme.

Alícia Gorina dirigeix aquesta peça de Sarah Kane, molt controvertida quan va estrenar-se a Londres l’any 1995. La majoria de crítics van atacar la creació de Kane, però el seu impacte en la societat britànica va convertir-la en un emblema teatral del segle XX. La mort de l’autora i el pas del temps han fet que la crítica reconegui el talent de Kane i la qualitat literària d’aquesta obra que segueix sense deixar indiferent el públic.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Traducció: Albert Arribas.
Direcció: Alícia Gorina.

Amb Pere Arquillué, Marta Ossó Resta de l'equip artístic i repartiment en curs.

Sinopsi:
En una luxosa habitació d'hotel a Leeds, una noia de vint-i-un anys es retroba amb el seu antic amant, que està greument malalt del pulmó. La jove suportarà els abusos d'aquest home que li duplica l'edat, fins que el pes de la violència acabi rebentant la intimitat de la cambra.

Quan Sarah Kane va estrenar "Blasted", el seu insòlit impacte sobre la societat britànica va convertir molt ràpidament l'obra en una de les fites teatrals més emblemàtiques del segle xx. El temps no ha fet sinó posar en relleu l'extraordinària qualitat literària d'aquesta peça dramàtica, que manté plenament vigent la seva capacitat de forçar els límits escènics per interpel·lar-nos.

Divendres 19 de gener després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 11/01/2018 al 11/02/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any