'Bubble'

Bubble és circ,  acrobàcia, dansa acrobàtica i teatre físic, de l’acció i el moviment. Ginés Belchí i Jesús Navarro formen la companyia El Lado Oscuro de las Flores i ofereixen aquest espectacle gratuït en diferents espais culturals de la ciutat, en el marc de Barcelona Districte Cultural.

Sobre l’escenari, dos individus, dos éssers diferents o les dues cares del mateix, s’acaronen i s’estomaquen, riuen i ploren, s’apropen i s’allunyen, caminen sobre els peus i sobre les mans, perden el control i el tornen a trobar… De tot això parla Bubble, tot això és el que trobarem en aquesta bombolla en la qual no sabem si volem estar sols però a on tampoc no hem decidit qui volem que ens acompanyi.

Trobareu més informació i horaris de l’espectacle en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Barceloneta. A la plaça del Poeta Boscà


Potser perquè són acròbates, perquè estan acostumats a buscar els tres peus al gat per poder caminar sobre les mans, Ginés Belchí i Jesús Navarro, quan van formar companyia l'any 2006, van decidir que ells bussejarien en el costat fosc, que ells donarien veu a El lado oscuro de las flores (Eldodlf). I, com que havien decidit que les flors tenen un costat fosc, van pensar que també el tindrien els éssers humans i es van preguntar què és el que passa quan el costat fosc i el més pur i brillant d'una persona es troben? Què es diuen? Què en pensen l'un de l'altre? Aquestes són les preguntes de les quals parteix "Bubble", el primer espectacle d'aquesta companyia. I les respostes arriben a través del llenguatge que millor coneixen aquests dos joves artistes: el del circ, el de l'acrobàcia, el de la dansa acrobàtica, el del teatre físic, el de l'acció i el moviment.

Direcció i interpretació: Ginés Belchí Gabarrón i Jesús Navarro Espinosa
Acompanyament en la direcció i recerca artística: Pau Portabella
Producció: LaBonita
Coproducció: Antic Teatre
Música: Jan Benz
Amb el suport de La Central del Circ (Barcelona), 2R2C Cooperative de rue et du cirque (França), La Grainerie (França) i Hameka DMAM Pirineus de cirque

A la plaça del Poeta Boscà

Adreça:
Pl Poeta Boscà, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
A la plaça del Poeta Boscà
Quan
27/04/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any