'Happy Boom'

  • ..
  • ..

Espectacle prorrogat

Happy Boom ens proposa un espectacle musical i de dansa per a tota la família. El Lucas i el Robert viuen envoltats de caixes en una fàbrica de joguines; al Lucas li agrada molt saltar i ballar, i al Robert li apassiona la música. Es trobaran amb un piano que pot fer sons divertits i amb el qual el Robert podrà interpretar boniques melodies. Aquest piano els ajudarà molt en la seva aventura, ja que apareixerà una “Titella” bonica i fràgil que està trista perquè no pot ballar.

El Lucas, amb el seu ball, i el Robert, amb la seva música, ho intentaran una vegada i una altra fins a aconseguir que la “Titella” torni a dansar i somriure.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Versus Teatre.
Es venen les entrades a:
Versus Teatre.


Dansa imaginària per a tota la família.

El Lucas i el Robert viuen envoltats de caixes en una fàbrica de joguines, al Lucas li encanta saltar i ballar i al Robert li apassiona la música. Són molt entremaliats, curiosos i inquiets, i no podran aguantar les ganes de saber quines sorpreses esperen dins de cada caixa, per això, es veuran embolicats en una màgica i inesperada aventura!!!
Es trobaran amb un piano que pot fer divertits sons i amb el qual el Robert podrà interpretar boniques melodies. Aquest piano els servirà de molt ajut en la seva aventura ja que apareixerà una bonica i fràgil "Titella" que està trista perquè no pot ballar.
El Lucas amb el seu ball i el Robert amb la seva música provaran una vegada i una altra fins aconseguir que la "Titella" torni a dansar i somriure, provaran amb tot el que es trobin en el seu camí, però les castanyoles i les sabates seran la clau per aconseguir-ho!!!

Coreografia: Ivan Góngora
Música: Albert Rovira
Producció: The Impact of

Intèrprets / Ballarins: Ivan Góngora i Yaiza de los Muros
Intérpret / Piano: Albert Rovira

Col·laboradors: Aina Moles i Javier Carmona
Vestuari: Charo Navarro
Fotografies escena: Raúl Moreno

Versus Teatre

Adreça:
Castillejos, 179
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Versus Teatre
Quan
Del 04/11/2017 al 28/01/2018.

Web

Web venda d'entrades:
versusteatre.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any