'La bella dorment' al Jove Teatre Regina

El conte de La bella dorment, de Perrault, ens és ben conegut, ja que n’hem sentit i vist moltes versions.

La companyia Dreams Teatre ha decidit fer una nova adaptació de la història de la princesa condemnada a dormir durant cent anys fins a ser despertada pel petó d’un príncep. En la seva versió, han evitat la part més fosca del relat de Perrault per adaptar-la a un públic infantil i hi han afegit personatges i situacions noves.

La posada en escena és molt visual i atractiva; a més, Manu Guix col·labora en l’apartat musical, que inclou cançons originals.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.


De Charles Perrault. Adaptació: Roser Contreras | Música/Arranjaments: Manu Guix | Direcció: Julià Farràs

En un regne llunyà hi havia uns reis que no tenien fills i van consultar un munt de mags i fadas per solucionar el problema. A la fi, els reis van tenir una filla. Totes les fades van ser convidades a les festes del naixement, menys la malvada fada Sisena. I aquesta, enfurismada, li fa fer un malefici a la princeseta :" Abans de fer els setze anys, es punxarà amb una agulla i morirà". Però la bondadosa fada Setena aconseguí atenuar el malefici :"No morirà, només quedarà adormida durant cent anys i la despertarà el petó d'un príncep".

Per tal d'allunyar-la del perill, la seva fada padrina se l'emportarà lluny de palau, fins que hagi passat el dia del seu setze aniversari. Però la malvada fada Sisena descobrix l'amagatall . La princesa es punxa i queda adormida. I cent anys més tard......

Jove Teatre Regina

Adreça:
C Sèneca, 22
:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona
On
Jove Teatre Regina
Quan
Del 13/01/2018 al 04/02/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.jtregina.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any