'La calavera de Connemara'

Pol López, Marta Millà, Oriol Pla i Xavier Sáez interpreten La calavera de Connemara, una comèdia negra de l’irlandès Martin McDonagh que arriba a La Villarroel.

La història se situa en una zona rural a l’oest d’Irlanda i el protagonista n’és en Mick, l’encarregat de desenterrar cada tardor els cadàvers que fa set anys que són enterrats al cementiri. Durant aquells dies, l’avorrida existència d’en Mick pren un caire una mica més sinistre. Però aquest any no serà pas com els altres. Ha arribat el moment d’exhumar les restes de l’Oona, i els rumors que acusen en Mick d’haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot entre els qui ell considerava els seus amics.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Villarroel Teatre. Obertes de dimarts a divendres de 17.30 h fins a lhora dinici de lespectacle
Se celebra a:
Villarroel Teatre.


Som a l'oest d'Irlanda, a Connemara, una comarca rural, verda i encara salvatge, a principis dels anys noranta.
El solitari i misteriós Mick Dowd sembla tenir una vida molt anodina, les seves activitats semblen limitar-se a beure poiteen i fer safareig cada nit amb la seva veïna addicta al bingo, l'anciana Maryjohnny, i a rebre la visita de tant en tant del Thomas, un policia local amb ínfules de convertir-se algun dia en un detectiu triomfador com el seu admirat Colombo. Tant de bo encara tingués al seu costat la seva difunta esposa, l'Oona, ella era l'amor de la seva vida i no passa dia que el Mick no la trobi a faltar.
Durant uns pocs dies, cada tardor, l'avorrida existència del Mick pren un caire una mica més sinistre: És l'encarregat de desenterrar els cadàvers que ja fa més de set anys que descansen al cementiri local. És una ocupació macabra, però algú l'ha de fer, per al bé del bon funcionament social. Cal fer espai per als morts nouvinguts.
Però aquest any no serà pas com els altres. Ha arribat el moment d'exhumar les restes de l'Oona. I els rumors que l'acusen d'haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot en els que ell considerava els seus amics.
Per si això no fos prou, per primera vegada estarà obligat a treballar amb companyia, i tindrà el pitjor dels ajudants possibles, el jove Mairtin, el bala perduda del poble, que guarda més cops amagats dels que sembla.
Benvinguts a La calavera de Connemara, una comèdia negra d'amor i ossos.

Iván Morales.

Autor Martin McDonagh
Traductor Pau Gener
Direcció Iván Morales
Amb Pol López, Oriol Pla, Xavi Sáez i Marta Millà
Producció La Villarroel

Villarroel Teatre

Adreça:
Villarroel, 87
:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
Villarroel Teatre
Quan
Del 15/09/2017 al 26/11/2017.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 097 004

Web

Web venda d'entrades:
www.lavillarroel.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any