'La calavera de Connemara'

Pol López, Marta Millà, Ferran Vilajosana i Xavier Sáez interpreten La calavera de Connemara, una comèdia negra de l’irlandès Martin McDonagh que torna a La Villarroel.

La història se situa en una zona rural a l’oest d’Irlanda i el protagonista n’és en Mick, l’encarregat de desenterrar cada tardor els cadàvers que fa set anys que són enterrats al cementiri. Durant aquells dies, l’avorrida existència d’en Mick pren un caire una mica més sinistre. Però aquest any no serà pas com els altres. Ha arribat el moment d’exhumar les restes de l’Oona, i els rumors que acusen en Mick d’haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot entre els qui ell considerava els seus amics.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Villarroel Teatre.
Es venen les entrades a:
Villarroel Teatre. Obertes de dimarts a divendres de 17.30 h fins a lhora dinici de lespectacle


Som a l'oest d'Irlanda, a Connemara, una comarca rural, verda i encara salvatge, a principis dels anys noranta.
El solitari i misteriós Mick Dowd sembla tenir una vida molt anodina, les seves activitats semblen limitar-se a beure poiteen i fer safareig cada nit amb la seva veïna addicta al bingo, l'anciana Maryjohnny, i a rebre la visita de tant en tant del Thomas, un policia local amb ínfules de convertir-se algun dia en un detectiu triomfador com el seu admirat Colombo. Tant de bo encara tingués al seu costat la seva difunta esposa, l'Oona, ella era l'amor de la seva vida i no passa dia que el Mick no la trobi a faltar.
Durant uns pocs dies, cada tardor, l'avorrida existència del Mick pren un caire una mica més sinistre: És l'encarregat de desenterrar els cadàvers que ja fa més de set anys que descansen al cementiri local. És una ocupació macabra, però algú l'ha de fer, per al bé del bon funcionament social. Cal fer espai per als morts nouvinguts.
Però aquest any no serà pas com els altres. Ha arribat el moment d'exhumar les restes de l'Oona. I els rumors que l'acusen d'haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot en els que ell considerava els seus amics.

***Amb motiu de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample, teniu l'oportunitat de veure l'obra a un preu molt especial!
15 euros per la funció del 28/09.
18 euros per les funcions del 29/09 al 07/10.
Per la resta de funcions amb un 15% de descompte.
Per accedir a la promoció entreu a http:/bit.ly/PromoCalavera amb aquestes Claus: Usuari: festamajor2018 Contrasenya: promo

Autor Martin McDonagh
Traducció i Adaptació Pau Gener sobre idea d' Iván Morales
Direcció Iván Morales


Repartiment
Mick Dowd Pol López
Maryjohnny Rafferty Marta Millà
Thomas Hanlon Xavi Sáez
Mairtin Hanlon Ferran Vilajosana

Villarroel Teatre

Adreça:
Villarroel, 87
:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
Villarroel Teatre
Quan
Del 12/09/2018 al 28/10/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 097 004

Web

Web venda d'entrades:
www.lavillarroel.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any