'La importància de ser Frank'

David Selvas dirigeix una nova versió del clàssic d’Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest, traduïda per Cristina Genebat.

A l’última comèdia escrita per Wilde, el controvertit autor posa en evidència la hipocresia de la societat britànica de finals del segle XIX a través dels embolics amorosos i la doble vida secreta de dos joves anglesos.

Wilde ja havia criticat en nombroses ocasions la impostura del conservadorisme victorià, però tres mesos després de l’estrena d’aquesta obra va ser condemnat a dos anys de presó, acusat d’indecència per la seva vida privada.

Per portar aquesta gran obra a escena, Selvas compta amb un repartiment encapçalat per Laura Conejero, Miki Esparbé, Mia Esteve, Paula Jornet, Paula Malia, Norbert Martínez i David Verdaguer.

Horaris

Altres

Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Traducció: Jaume Melendres.
Versió i direcció: David Selvas.

Amb Laura Conejero, Miki Esparbé, Mia Esteve, Paula Jornet, Paula Malia, Norbert Martínez, David Verdaguer. Resta de l'equip artístic en curs.

Producció: Teatre Nacional de Catalunya i La Brutal.

Sinopsi:
La gloriosa trajectòria d'Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l'acusava d'indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d'haver estrenat aquesta comèdia.

L'escriptor, que no es refaria d'un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d'una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d'aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Divendres 11 de maig després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Activitats paral·leles

- 11/05/18:
Col·loqui al TNC amb Marina Espasa
Espai: Sala Petita del TNC
Hora: després de la funció

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 03/05/2018 al 10/06/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any