'Llibres per cremar'

En una ciutat destruïda per les bombes i assetjada per la guerra, tres personatges intenten sobreviure a la cruesa de l’hivern al pis d’un d’ells. Es tracta del professor, el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant d’últim any i amant del Daniel.

Per lluitar contra el fred només els queda un combustible: els llibres. Però cremar-los els planteja un dilema ètic que es va agreujant a mesura que passen els dies i la gelosia, els interessos, el poder i l’instint de supervivència enterboleixen les seves relacions.

Aquesta obra, que s’estrena per primer cop a l’Estat, pretén sacsejar la consciència dels espectadors i posar en qüestió el valor de la cultura com a últim baluard de la nostra humanitat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre El Maldà.
Es venen les entrades a:
Teatre El Maldà.


La ciutat està assetjada, les bombes han destruït la universitat i som al pic de l'hivern. Al pis del Professor, on es refugien el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant d'últim any i amant del Daniel, només un combustible els pot permetre lluitar contra el fred: els llibres. Però no tothom hi està d'acord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, els principis ètics trontollen, es giren les tornes i el triangle format pels tres personatges s'anirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i l'instint de supervivència.

Amb Llibres per cremar, que s'estrenarà per primer cop a tot l'Estat i suposa el debut de la Companyia Pyros, es proposa un joc de miralls monstruós on el públic pugui veure idearis i comportaments reflectits que sacsegin consciències i facin prendre consciència de la importància de la cultura perquè l'últim que ens queda, l'únic que tenim, al cap i a la fi, és la nostra humanitat.

Autor: Amélie Nothomb
Direcció: Blanca Bardagil
Actors: Ramon Vila, Carol Rovira i Roger Batalla.
Traducció: Roger Batalla
Disseny escenografia: Marc Salicrú
Disseny il·luminació: Marc Salicrú
Producció: Aina Bujosa i Companyia Pyros

Teatre El Maldà

Adreça:
C Pi, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre El Maldà
Quan
Del 01/02/2018 al 25/02/2018.

Telèfon

Telèfon de reserves:
931 647 778

Web

Web venda d'entrades:
elmalda.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any