'Los bancos regalan sandwicheras y chorizo'

El Tantarantana recupera un dels grans èxits del 2017. Una nova generació davant el repte d’analitzar la memòria històrica d’un país.

Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot, filosòfiques.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Tantarantana Teatre.
Es venen les entrades a:
Tantarantana Teatre.


Què significa per ells la figura de Franco? La coneixen en profunditat? Com influeix en les seves vides la transició espanyola i els silencis?
Una nova generació davant el repte d´analitzar la memòria històrica d´aquest país. Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot filosòfiques.
Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és un espectacle vital, carregat de joventut, música i humor, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents. Una obra imprescindible per entendre el nostre context social i polític actual. Qui som i com vivim després de 40 anys de Dictadura a Espanya.

Tantarantana Teatre

Adreça:
C Flors, 22
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Tantarantana Teatre
Quan
Del 10/01/2018 al 04/02/2018.

Telèfon

Telèfon d'informació:
93 441 70 22

Web

Web venda d'entrades:
www.tantarantana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any