'Olvidémonos de ser turistas'

Una parella de Barcelona veu com un projectat viatge idíl·lic pel Brasil es trunca després de trobar-se amb un jove viatger solitari a Foz do Iguaçu, on hi ha la cruïlla entre Argentina, Brasil i Paraguai. En aquesta geografia es produirà el xoc d’un matrimoni que fa gairebé trenta anys que està junt. A poc a poc sortirà a la superfície un episodi dolorós i no parlat.

Olvidémonos de ser turistas, de Josep Maria Miró, és una de les dues obres que la Sala Beckett presenta d’aquest autor. Miró és un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats actualment arreu del món.

En trobar més informació en aquest enllaç.

Horaris


Una parella de Barcelona es troba de vacances a la ciutat de Foz do Iguaçu (Estat de Paranà, Brasil), a prop del punt conegut com La Triple Frontera, on hi ha la cruïlla entre Argentina, Brasil i Paraguai. En aquesta geografia es produirà el xoc, al principi aparentment inofensiu, d'un matrimoni que porten junts gairebé trenta anys. La irrupció d'un jove viatger solitari, que han conegut casualment en una de les rutes turístiques i que se'ls ha sumat espontàniament, serà el desencadenant d'una discussió quan la parella torna a l'hotel.


Autoria: Josep Maria Miró
Direcció: Gabriela Izcovich

Repartiment: Eugenia Alonso, Lina Lambert, Esteban Meloni i Pablo Viña

Escenografia: Enric Planas
Espai sonor: Lucas Fridman
Il·luminació: Maria Domènech
Vestuari: Albert Pascual
Fotografia i audiovisuals: Mercè Rodríguez
Ajudant de direcció: Daniela Feixas

Una coproducció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i Teatro El Español
El que havia de ser un viatge idíl·lic i plaent es veurà definitivament truncat quan el matí següent a la discussió, ell s'aixequi i es trobi que la seva dona ha abandonat l'hotel i se n'ha anat a Argentina, fora de les seves previsions i de la ruta de viatge. A poc a poc anirem descobrint les connexions de la parella amb la geografia i amb un episodi dolorosós i no parlat que aquest viatge fa sortir a la superfície.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
Quan
Del 24/01/2018 al 25/02/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.salabeckett.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any