'Pool (no water)'

Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú, del col·lectiu artístic VVAA, han adaptat aquesta peça de Mark Ravenhill i dirigeixen un altre grup de joves artistes de la companyia Íntims Produccions: Oriol Esquerda, Sandra Pujol, Xavier Teixidó, Isaac Baró i Marc Cartanyà. VVAA són els creadors de peces com Like si lloras i Wohnwagen, mentre Íntims Produccions van presentar-se al públic de la Beckett amb Wasted.

En aquesta ocasió s’alien per portar a escena l’obra de Ravenhill, que tracta sobre la fragilitat de l’amistat, la dependència, l’enveja, el valor per allunyar-nos dels altres o acostar-nos-hi, les pors, l’èxit, les relacions… tot allò que sentim i projectem en aquesta piscina que en realitat no té aigua.

Horaris


Autoria: Mark Ravenhill
Traducció: Pau Gener, Chloe Campbell, Anna Serrano i Elena Martín
Dramatúrgia i direcció: Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú (col·lectiu VVAA)
Repartiment: Isaac Baró, Marc Cartanyà, Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó

Sinopsi
Una piscina, neta i blava. Il·luminada per precioses llums. I ella és allà. Està volant com un àngel. No. Com una deessa, amunt i amunt i amunt. I què podíem fer nosaltres? Estar-nos allà a peu dret, al seu voltant, mirant els crits i escoltant els espasmes. I algú va portar la digi-cam, juro que no vaig ser jo, potser no vaig ser jo, segurament vaig ser jo.

Recordem quan sortíem a la recerca de la bellesa. Allò eren dies fantàstics. Fantàstics, fantàstics, fantàstics dies. Ara només les arrugues, les insinuacions de gris. I la seva carn blava. Som unes bellíssimes persones. I una malvada, malvada merda.

Com de fràgil n´és, eh, l´amistat! Fins on serem capaços d´anar? Fins on seré capaç d´aguantar? Deixa´m entrar i t´estimaré.

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
Quan
Del 07/03/2018 al 25/03/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.salabeckett.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any