'Rosegó. El gos rodamon'

En Lluc és un home que acaba de perdre el seu gos. De sobte, el Rosegó entra pel terrat de casa seva. És un gos negre famolenc que viu al carrer. En Lluc vol educar el gos segons els seus valors perquè respongui al que pensa que ha de ser un gos ideal. El Rosegó, en canvi, vol fer-li veure que el respecte i l’intercanvi mutu d’experiències són la base de l’educació i l’amistat.

Entre aquestes dues maneres de veure les relacions sorgiran confrontacions divertides, però tots dos arribaran al reconeixement i l’acceptació mutus i lliures. I, en el camí, tractaran d’una manera molt planera temes com l’educació, la llibertat, el racisme, la integració social i la multiculturalitat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.


El Rosegó és la història d'un gos negre de carrer, famolenc, que un bon dia entra pel terrat al pis d'un home que acaba de perdre el seu gos. Això dóna peu a una relació en què l'home tracta d'educar el gos segons els seus valors i el seu concepte del que és un gos ideal i, a l'inrevés, el gos intenta també fer-li veure que l'educació i l'amistat exigeixen un intercanvi mutu d'experiències i un respecte.

L'enfrontament entre els dos, un enfrontament divertit, trobarà un desenllaç en el reconeixement i l'acceptació mútua i lliure, sense submissions ni relacions de domini.
D'una manera molt planera la història ens planteja diversos temes com l'amistat, l'educació, la llibertat, el racisme o la integració social, la multiculturalitat....Però tot d'una manera que les petits espectadors ni se n'adonaran, doncs va implícit en la història de la mútua domesticació d'un gos i una persona, en Rosegó i en LLuc.

Jove Teatre Regina

Adreça:
C Sèneca, 22
:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona
On
Jove Teatre Regina
Quan
Del 12/05/2018 al 27/05/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.jtregina.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any