'Sol, solet', al TNC

La directora Carlota Subirós presenta al Teatre Nacional de Catalunya una nova versió d’aquesta obra d’Àngel Guimerà sobre la tràgica solitud d’en Jon, un personatge extremadament sensible que es veu immers en un conflicte passional a tres bandes.

Es tracta d’una de les obres més desconegudes i fosques de Guimerà, centrada en les contradiccions de l’ànima humana.

En aquesta peça Guimerà dona vida a Munda, una dona amb una poderosa vitalitat sexual i un dels personatges femenins més fascinants del teatre català.

El divendres 16 de març, després de la funció, hi haurà un col·loqui sobre l’espectacle amb una persona destacada del món de la cultura i els membres de la companyia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Versió i direcció: Carlota Subirós.
Dramatúrgia: Ferran Dordal.

Amb Mercè Aránega, Laura Aubert, Javier Beltran, Roger Casamajor

Resta de l'equip artístic i repartiment en curs.

Producció Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa.

Sinopsi:
Malgrat l'aparent ingenuïtat que semblen suggerir els ressons infantils de l'expressió «sol solet», el títol d'aquest drama fa referència a la dolorosa soledat que ha emmotllat la personalitat extremadament sensible de Jon, el qual es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l'ànima humana.

La directora Carlota Subirós torna a acostar-se al teatre d'Àngel Guimerà per capbussar-se aquesta vegada en una de les obres més tèrboles i desconegudes del dramaturg, on la poderosa vitalitat sexual de la seva protagonista dona lloc al naixement d'un dels personatges femenins més fascinants del teatre català.

Divendres 16 de març després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 08/03/2018 al 08/04/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any