'Temps', al Teatre Borràs

A un home li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida, i durant aquesta hora i mitja final viu en la més autèntica i plena llibertat, sent sincer per primera vegada. Sense haver-se de sotmetre mai més a les normes polítiques i socials, pot passar comptes amb la vida i dir de veritat tot allò que pensa.

Quim Masferrer ha escrit un text punyent, ple d’ironia, comiats, crítica desbocada, planys, records, desitjos insatisfets… A l’escenari l’envolta una atmosfera minimalista que emfatitza aquesta tragicomèdia en estat pur.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Club Capitol.
Es venen les entrades a:
Teatre Club Capitol.


Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida.

Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora i mitja d'intensa tristesa, de crítica desbocada, d'ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges... que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança... la llibertat de riure's del mort, d'ell mateix, i de qui el vetlla, el públic.

La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

S'obre el teló. Comença el compte enrere.

Teatre Club Capitol

Adreça:
C la Rambla, 138
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre Club Capitol
Quan
Del 08/02/2018 al 04/03/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.grupbalana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any