'Terry O'Neill. El rostre de les llegendes'

Des de The Beatles fins a The Rolling Stones, passant per les estrelles de Hollywood, la família reial britànica o, més recentment, Nelson Mandela, O’Neill ha sabut captar amb proximitat i espontaneïtat algunes de les llegendes més notables del segle XX.

Els protagonistes de l’època daurada dels anys seixanta i setanta a Hollywood també van ser objectiu de Terry O’Neill. Actors com Clint Eastwood, Paul Newman, Robert Redford, Audrey Hepburn, Ava Gardner, Brigitte Bardot, Liz Taylor o la que va ser la seva dona, l’actriu Faye Dunaway, van formar part del cercle habitual del fotògraf. Però potser el més retratat al llarg de la seva carrera va ser el cantant Frank Sinatra, del qual va ser amic i fotògraf personal durant trenta anys. De totes aquestes figures, O’Neill en va saber captar moments íntims i quotidians i va fer així visible el veritable rostre de les llegendes.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.


En completa consonància amb l´estil desimbolt dels anys seixanta, O´Neill va aportar un estil de retratar basat en la naturalitat i la improvisació. Des de The Beatles fins a The Rolling Stones, passant per les estrelles de Hollywood, la família reial britànica o, més recentment, Nelson Mandela, O´Neill ha sabut captar amb proximitat i espontaneïtat algunes de les llegendes més notables del segle XX.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Pl Salvador Seguí, 1*9
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Del 01/03/2018 al 13/05/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any