16è San Miguel Mas i Mas Festival 2018: Concert "GMF Barcelona '18: Ensamble i Gala Jamboreee Jam"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.
Es venen les entrades a:
Jamboree.


Ensambles guiades i dirigides per artistas de la GMF: Arnie Somogyi, Bruce Barth i Perico Sambeat.

Professors vocals dirigits per artistes de la GMF: Guillermo Rozenthuler i Nel Begley.

Els estudiants i els participants que han assistit al taller han estat treballant dur amb els seus entrenadors instrumentals i vocals durant una setmana per perfeccionar i millorar la seva musicalitat, i aquesta és l'oportunitat de jugar en públic. L'acte d'actuar davant d'una audiència dona als estudiants l'oportunitat de veure per sí mateixos el resultat del seu treball i experimentar l'alegria de fer música amb altres músics i oients. Aquest és sempre un moment gratificant pels estudiants, els professors i el públic.

Cadascun dels conjunts realitzen les peces que han estat creant i treballant durant la setmana. Els grups vocals realitzen una acolorida mescla de peces i l'esdeveniment acaba en una autèntica festa amb una actuació enèrgica i emocionant del grup Samba dirigit pel mestre percussionista Francesco Petreni, durant el qual toquen i ballen Samba, Afoxe, Maracatu, Samba Reggae i ritmes Funk de diverses àrees de Brasil. El públic està convidat a unir-se si es senten motivats.

"Global Music Foundation Barcelona '18":
Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions "after hours", amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d'estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d'alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L'espectacular escenari, l'equip d'artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d'activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Jamboree

Adreça:
Pl Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
06/08/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.masimas.com/jamboree

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any