Joan Chamorro & Young Band al Jamboree Club

El saxofonista i contrabaixista Joan Chamorro va fundar la Sant Andreu Jazz Band ara fa dotze anys. Durant aquest temps ha esdevingut un gran planter per al talent jove la ciutat, han gravat deu àlbums, han protagonitzat un documental i han actuat en festivals de diversos països.

En aquesta edició del Mas i Mas Festival presenta la Young Band, una petita big band formada per alguns dels joves músics de la Sant Andreu Jazz Band. A més de dirigir-la, Chamorro tocarà el contrabaix acompanyat de Joan Casanova a la veu i el saxo alto, Jan Domènech al piano, Abril Saurí a la bateria, Victor Carrascosa, Joan Mar Sauqué i Alba Armengou a la trompeta, Joan Codina i Rita Payés al trombó, Joan Martí al saxo alto i tenor, Marçal Perramon i Èlia Bastida al saxo tenor i Alba Esteban al saxo baríton.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.
Es venen les entrades a:
Jamboree.


Joan Chamorro direcció i contrabaix, Joana Casanova veu i saxo alto, Jan Domenech piano, Carla Motis guitarra, Abril Sauri bateria, Victor Carrascosa, Joan Mar Sauqué i Alba Armengou trompetes, Joan Codina i Rita Payés trombons, Joan Marti saxos alto y tenor, Marçal Perramon saxo tenor, Elia Bastida saxo tenor, Alba Esteban saxo baritono.

Joan Chamorro, saxofonista i contrabaixista, fundador i director de l'Sant Andreu Jazz Band ens presenta una petita Big Band formada per alguns dels joves músics de la Sant Andreu Jazz Band, que aquest any 2018 compleix 12 anys, 12 anys d'il·lusió i de resultats màgics constatats en vuit treballs en format CD i DVD, i en 10 àlbums sorgits en el si de la col·lecció "Joan Chamorro presenta" i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band: (Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Pagès, Marc Martín, Juan Mar Sauqué, Elia Bastida i Joan Codina) i el projecte la Màgia de la Veu.

Per ella han passat més de 60 joves d'entre 7 i 21 anys.

Han protagonitzat el documental "A film about kids and music" del director Ramon Tort i premiat tot el Món.

Han actuat en molts festivals del país i també a Marciac, Ais de Provença, Châteauneuf-du-Faou 's, Suïssa, Suècia, etc...

Han col·laborat i gravat amb la banda, músics de nivell mundial com Jesse Davis, Joel Frahm, Wycliffe Gordon, Terrel Staford, Dick Oatts, Scott Robinson, Luigi Grasso, John Allred, Bobby Gordon, Ken Peploswky, Jon-Erik Kellso, Pasqualle Grasso , etc.

GMF Barcelona '18. Jazz Workshop and Music Festival, del 1 d'agost al 7 d'agost del 2018.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions "after hours", amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d'estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d'alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L'espectacular escenari, l'equip d'artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d'activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Jamboree

Adreça:
Pl Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
07/08/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.masimas.com/jamboree

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any