Juan Perro Sexteto al Teatre Coliseum

El viaje és un disc gravat només amb la veu i la guitarra de Juan Perro, i així és com el va presentar fa uns mesos a la Sala Jamboree.

Ara, en canvi, torna al Teatre Coliseum amb el seu grup complet, que aporta el seu talent i una rica sonoritat a les composicions d’Auserón.

Des del blues fins la tradició afrollatina passant pel R&B, el rock, el soul i els estàndards jazzístics, el sextet recorrerà diversos estils de la cançó popular acompanyant la veu profunda de l’exvocalista de Radio Futura.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Coliseum.
Es venen les entrades a:
Grup Mas i Mas.
Organitzat per:
Grup Mas i Mas.
Es venen les entrades a:
Teatre Coliseum.


Santiago Auserón veu i guitarra, Gabriel Amargant saxo i clarinet, David Pastor trompeta, Joan Vinyals guitarra, Isaac Coll baix, Pere Foved bateria.

Fa uns mesos vam poder gaudir de les composicions del darrer treball de Juan Perro, "El viaje" (La huella sonora, 2017) al Jamboree tal com estan gravades, és a dir, servides únicament amb la profunda veu de Santiago Auserón i la seva còmplice guitarra. Però ara arriben a l'escenari del Teatre Coliseum amb la seva banda al complet, per afegir el talent dels seus excel·lents músics i sonar amb una major ventall de matisos. En aquest repertori de l'ex Radio Futura, la cançó popular recorre diversos estils, des de la tradició afro-nord-americana (blues, R&B, rock, soul, estàndards jazzístics) fins la tradició afrollatina –principalment cubana– i sempre va carregada de la negra poesia d'aquest creador incansable. Una nova oportunitat d'assaborir temes com "A morir amores" o "El desterrado" en directe i amb el lluent vestit d'una banda de primer rang.

Teatre Coliseum

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 595
:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Teatre Coliseum
Quan
25/08/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.masimas.net
Web venda d'entrades:
grupbalana.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any