Setzè Mas i Mas Festival

Del 31 de juliol al 31 d’agost, el Mas i Mas Festival presenta prop de setanta espectacles d’estils com el jazz, el blues, el soul, el swing, l’R&B o la música electrònica.

El concert inaugural serà a càrrec de Lucky Chops, una de les bandes de metall del moment, que s’ha fet viral a les xarxes amb atrevides versions de clàssics del pop, el soul i el funk.

Al mateix escenari, el Teatre Coliseum, hi actuaran Incognito, Electro Deluxe, Andrea Motis Swing Tribute o Juan Perro Sexteto. La Clarence Bekker Band clourà el festival amb un espectacle de soul i funk en què també hi haurà dansa i uns convidats molt especials.

Com a novetat d’enguany, de l’1 al 7 d’agost se celebrarà el Jazz Workshop and Music Festival, en col·laboració amb la Global Music Foundation. Es tracta d’un seguit de tallers i sessions amb artistes de jazz de primer nivell, com el llegendari trompetista Eddie Henderson, el virtuós del piano Bruce Barth, la diva del jazz René Marie o el saxofonista Perico Sambeat. A més dels alumnes dels tallers, el públic general podrà gaudir de les seves actuacions cada nit a la Sala Jamboree.

Altres

Se celebra a:
Discoteca Moog.
Organitzat per:
Grup Mas i Mas.
Es venen les entrades a:
Grup Mas i Mas. A través del web: www.masimas.net
Se celebra a:
Jamboree.
Se celebra a:
Sala Tarantos.
Se celebra a:
Teatre Coliseum.

Diversos espais de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Diversos espais de Barcelona
Quan
Del 31/07/2018 al 31/08/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any