25 anys de Ciutat Flamenco

Ciutat Flamenco celebra enguany la 25a edició amb onze espectacles en nou escenaris diferents repartits per nou barris de la ciutat.

El festival s’ha consolidat com a referència del flamenc a Barcelona, ja que no només acosta els grans noms i les propostes més interessants a la ciutat, sinó que ofereix una plataforma als nous projectes que neixen d’una cultura musical arrelada a Barcelona.

En aquesta edició especial, el festival presentarà espectacles d’estrena a la ciutat com Arcángel y Las Nuevas Voces Búlgaras o Argentina; propostes com Chicuelo & La Tana, Mariola Membrives & Piccola Orchestra Gagarin, Ana Morales & José María Gallardo o Tablao de Músics i l’oportunitat de tornar a gaudir d’Aurora, Flamenkat o Euskal Barrokensemble, entre d’altres.

Aurora, un grup format a les aules del Taller de Músics, serà l’encarregat d’inaugurar el festival.


Aquest 2018 el festival Ciutat Flamenco es posa de llarg per celebrar els seus 25 anys. Un quart de segle amb el compromís amb al creació, la innovació i la història d´una cultura musical arrelada a Barcelona que se celebrarà del 17 al 27 de maig.

Amb la celebració dels seus 25 anys, Ciutat Flamenco s´ha convertit en un esdeveniment de primera referència en el calendari cultural de Barcelona –i concretament del flamenco-, creixent any rere any i fent de Barcelona un escenari on desplegar tot l´art de les seves propostes. Enguany seran els de la Sala Apolo, Palau de la Música Catalana, El Born Centre de Cultura i Memòria, Taller de Músics 24, Barts, El Dorado Sociedad Flamenca Barcelonesa, Hiroshima, L´Auditori de Barcelona i Auditori de Sant Martí.

Diversos llocs

Adreça:
C Nou de la Rambla, 113
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Diversos llocs
Quan
Del 17/05/2018 al 27/05/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any