"31è Festival Folk Internacional Tradicionàrius" : Concert "So Nat" + "Inxa Impro Quintet"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Artesà Tradicionàrius.
Es venen les entrades a:
Centre Artesà Tradicionàrius. De dilluns a dijous, de 17 a 21 h.Els concerts en dies feiners, la venda anticipada finalitzarà a les 19 h.Entrades el dia del concert, a partir d'1 hora abans del seu inici.
Organitzat per:
Centre Artesà Tradicionàrius.


SO NAT presenten Llibregralla
So Nat, una formació de tres gralles i timbal de Tarragona, és un dels grups de referència del panorama graller de les últimes dècades. Amb trenta anys de bagatge musical, So Nat transmet l´art de la música amb disciplina, respecte als orígens i modernitat. En el seu repertori s´hi poden escoltar tant peces tradicionals com temes actuals adaptats amb element electrònics com el sound system. Al Tradicionàrius presenten el seu espectacle Llibregralla. Un concert en format cambrístic amb un programa en què s´interpreta un repertori de grans compositors i intèrprets de la historia de la música del segle XX.
Roser Olivé: gralla
Àgata Fortuny: gralla
Oriol Olivé: gralla
Pere Olivé: timbal

INXA IMPRO QUINTET presenta el disc Out of trad
Inxa impro quintet, grup liderat pel multiinstrumentista Manu Sabaté, presenta el seu tercer disc, Out of trad, en què mostren l´evolució dels seus dos primers treballs incorporant nous sons i instruments.
En aquest treball deixen de banda estructures tradicionals, gèneres, ritmes... i mostren que la seva música és lliure, generosa i transgressora, però sense deixar de banda les referències als seus bagatges més personals i profunds, dels quals no reneguen. Seguint amb aquesta idea de canvis, incorporen en els teclats electrònics sons genialment bojos, canvien la guitarra clàssica per l´elèctrica, però segueixen processant el so de la gralla que tan bons resultats els ha donat.
Arnau Obiols: bateria
Joan Tomàs: contrabaix i baix elèctric
Ferran Gisbert: guitarra elèctrica
Joan Solana: teclats
Manu Sabaté: gralla, composició i direcció

Centre Artesà Tradicionàrius

Adreça:
Trvs Sant Antoni, 6*8
:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Centre Artesà Tradicionàrius
Quan
19/01/2018

Web

Web:
www.tradicionarius.cat
Web venda d'entrades:
www.entradium.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any