Activitats per a públic familiar al Centre de la Platja

Horaris

Altres

Se celebra a:
El Centre de la Platja.
Organitzat per:
El Centre de la Platja.


DURANT TOT L'ESTIU

Ens movem: Anem a caminar
JULIOL: Dimecres 4, 11, 18 i 25, a les 9.30 h
AGOST: Dimecres 1, 8, 15, 22 i 29, a les 9.30 h
SETEMBRE: Dimecres 5, 12, 19 i 26, a les 9.30 h
Des de l´IEM Espai de Mar, el CAP i l´IBE s´organitza una caminada tots els dimecres. Surt al carrer, vine a fer marxa nòrdica pel litoral de Barcelona i a passar una bona estona. (Les inscripcions són al CAP de la Barceloneta).

El passat i el present del mar al llapis
JULIOL: Dissabte 21, de 10.30 a 12.30 h
AGOST: Dissabte 25, de 10.30 a 12.30 h
En aquestes sessions del taller de dibuix d´il·lustració de peixos i fòssils, veurem om els estudis naturalistes utilitzen la l·lustració i els dibuixos en el seu registre i recerca del món físic. Vine i aprèn a reflectir el fons del mar amb un paper i un llapis.

JULIOL

Festa per un món sense plàstic!
Diumenge 1, a partir de les 10.30 h
Avui celebrem el Dia sense Plàstic, que és el 3 de juliol! Es faran tallers i activitats per a tothom amb la col·laboració d´organitzacions que pertanyen a la la Xarxa d´Entitats de Neteja de Fons Marí del Litoral de Barcelona, a La Barceloneta diu plàstic 0, entre d´altres i s´inaugurarà una exposició (a càrrec del GROC).

Vine a practicar maniobres de navegació nàutica
Divendres 6, de 16 a 18 h
Has somiat mai que conduïes un vaixell? Ara tens l´oportunitat de fer-ho gràcies al simulador de navegació nàutica de la Facultat de Nàutica de Barcelona. Vine i agafa el timó!

Moby Dick al Mediterrani!
Dissabte 14, d´11 a 13 h
Quins grans animals marins podem trobar a la nostra mar? Vine i, a través de pel·lícules, vídeos i fotografies, descobreix la fauna marina del Mediterrani. Mitjançant dibuixos i el reciclatge de material, construirem un mar a dins del Centre , amb dofins, caps d´olla, foques, taurons, balenes i tortugues.

AGOST

De terra i de mar
Dissabte 5, d´11:30 a 13.00 h
Veniu a jugar amb una col·lecció d´imatges organitzades en 4 nivells de dificultat, corresponents al medi aeri o terrestre, de les quals haureu de fer parelles. Un viatge per descobrir i conèixer els oceans amb la imaginació. Vine i t´emportaràs de regal el còmic "De terra i de mar"! És un joc educatiu creat en el marc del projecte de divulgació "El Mar a Fons", creat i desenvolupat per
l´ Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).

Què en saps, de les meduses?
Dissabte 18, d´11 a 12.30 h
Si l´únic que saps de les meduses és que piquen, aquest és el teu taller! A través d´un conte coneixerem la seva biologia i farem un joc manipulatiu i sensorial amb materials per simular-ne els colors i les textures i descobrirem si el canvi climàtic afecta a aquests animals marins.

El Centre de la Platja

Adreça:
Pg Marítim Barceloneta, 25*29
:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
El Centre de la Platja
Quan
Del 04/07/2018 al 26/09/2018.

Telèfon

Telèfon d'inscripcions:
932 210 348

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any