"Amor × amor"

Espectacle prorrogat

Després de l’èxit obtingut l’any passat, torna al Teatre Victòria el concert solidari “Amor × amor”. En aquesta segona edició els beneficis del concert aniran destinats a Refugees Welcome, una organització sense ànim de lucre d’àmbit estatal que ajuda les persones refugiades a compartir pis amb persones que viuen aquí i volen llogar una habitació a preu social.

El repertori d'”Amor × amor” estarà integrat en aquesta ocasió per cançons d’amor que no pertanyen al món del teatre musical, però que seran interpretades per professionals del gènere. Així, s’hi escoltaran temes d’artistes com John Legend, Beyoncé, Queen, Alejandro Sanz, Joan Manuel Serrat o Vanesa Martín, entre molts d’altres. Hi participaran artistes com Clara Altarriba, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Albert Bolea, Marta Capel o Mariona Castillo. En el concert també actuarà el cor de l’escola Aules.

La música en directe serà interpretada per un grup de quatre músics integrat pel director musical Dani Campos al teclat, per Norman Cilento (bateria), Ramon Regada (baix) i David Sánchez (guitarra).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.


Després de l'èxit obtingut l'any passat, torna al Teatre Victòria de Barcelona el concert solidari AMOR x AMOR, una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i una voluntat de col·laboració amb diverses entitats d'àmbit social de la ciutat de Barcelona.

En aquesta segona edició, que tindrà lloc el dilluns 26 de febrer de 2018 (21h), els beneficis del concert aniran destinats a Refugees Welcome, una organització sense ànim de lucre d'àmbit estatal que ajuda a les persones refugiades a compartir pis amb persones que viuen aquí i volen llogar una habitació a preu social.
El repertori d'AMOR x AMOR estarà integrat en aquesta ocasió per cançons d'amor que no pertanyen al món del teatre musical, però que seran interpretades per professionals del gènere. Així s'escoltaran temes d'artistes com John Legend, Beyoncé, Queen, Alejandro Sanz, Joan Manuel Serrat o Vanesa Martín, entre molts d'altres; amb estils que van del pop, al rock, passant per la cançó d´autor o el bolero. Un concert eclèctic que tindrà un fil d'unió: l'AMOR.

AMOR x AMOR – Cançons d'amor en veus de musicals comptarà amb direcció escènica d'Alícia Serrat (PER SI NO ENS TORNEM A VEURE, PEGADOS, 'Escape Show') i direcció musical de Dani Campos ('Tu cara me suena', A LA BURGESA).

AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d'un article al blog de teatre musical Out of Broadway proposant la organització d'un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí.

Teatre Victòria

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Teatre Victòria
Quan
26/02/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrevictoria.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any