"Artistes sobre vinil"

Amb l’aparició del disc de vinil, l’any 1948, es va començar a desenvolupar una professió creativa que té els seus precedents en els treballs gràfics signats per André Girard o Alex Steinweiss durant els anys trenta.

Aquesta exposició se centra en artistes catalans i mostra tres de les tècniques utilitzades per il·lustrar una caràtula, amb obres creades expressament per Miró, Dalí i Tàpies (pintura); Satué, Fornas i America Sanchez (disseny), o Colita, Oriol Maspons i Francesc Català-Roca (fotografia), entre d’altres.

En trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Nacional de Catalunya.


En aquesta mostra, centrada en artistes catalans, destaquem tres de les tècniques usades per il·lustrar una caràtula, amb obres creades expressament per Miró, Dalí o Tàpies en pintura, Satué, Fornas o America Sanchez en disseny, i per la dels fotògrafs Colita, Oriol Maspons o Francesc Català-Roca, entre d´altres.

L´acte d´inauguració tindrà lloc a la Sala de la Caritat, el dia 6 de març, a les 1 2h, i comptarà amb les intervencions d´Eugènia Serra, directora de la BC, i de la comissària de l'exposició, Margarida Ullate i Estanyol, directora de la Unitat de Sonors i Audiovisuals. Un cop acabat l'acte, s'oferirà al públic una visita comentada a l'exposició, a càrrec de la comissària.

Biblioteca Nacional de Catalunya

Adreça:
C Hospital, 56
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Nacional de Catalunya
Quan
Del 06/03/2018 al 05/05/2018.

Web

Web:
www.bnc.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any