Barcelona Building Construmat

Barcelona Building Construmat concedirà un protagonisme especial a la innovació i les noves tecnologies, que estan canviant el sector de la construcció. L’esdeveniment, en el qual participaran les principals empreses del sector, disposarà d’un espai d’exposició (Industry Arena), una àrea per descobrir les últimes innovacions (Future Arena), un congrés (Talks Arena) i una zona d’activitats per impulsar oportunitats de negoci i d’internacionalització (Meetings Arena).

Entre altres propostes, el 23 de maig hi tindrà lloc el Congrés sobre Habitatge Social, que, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, abordarà quines són les experiències que actualment s’estan posant en pràctica per generar un parc d’habitatges assequibles que permeti que la població segueixi residint als seus barris i a les seves ciutats amb l’objectiu d’evitar la gentrificació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via.
Organitzat per:
Fira Barcelona.
Es venen les entrades a:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via.


Barcelona Building Construmat és l'únic esdeveniment del sector que inclou tots els sectors de la construcció; referent internacional en innovació i fòrum de coneixement i negoci.

Materfad i ELISAVA presenten la seva primera mostra dins de l´espai Future Arena de Construmat, amb l'objectiu d'oferir noves perspectives i aplicacions per a aquells materials que impulsaran la innovació en el sector de la construcció, així com oferir una visió creativa del futur dels materials. L´exposició Materials Visions ha estat concebuda com un recorregut des de la innovació a la indústria, mitjançant una representació de materials comercialment disponibles, fins la investigació i l´experimentació, representada per projectes d´universitats i centres d´investigació, cosa que ofereix un anàlisi complet de mercat i de prospecció de futur. Així mateix, el dia de la inauguració hi haurà la conferència Materials Visions Conference Future Arena: Technical Corner a les 15h.

Fira Barcelona - Recinte Gran Via

Adreça:
Av Joan Carles I, 64
Codi postal:
08908
Població:
Hospitalet llobregat
On
Fira Barcelona - Recinte Gran Via
Quan
Del 23/05/2017 al 26/05/2017.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any