Caetano Veloso presenta Teresa Cristina

Caetano Veloso, un dels grans cantautors de tots els temps, porta la samba al Palau de la Música acompanyat de Teresa Cristina.

En aquest concert del festival Guitar BCN, el músic de Bahia presenta la cantant de samba Teresa Cristina. La seva interpretació del repertori del poeta Cartola, una de les figures clau en el desenvolupament de la samba, va captivar Caetano Veloso, que ha decidit acompanyar-la en una gira per diversos països d’Amèrica i Europa.

En aquesta ocasió especial, Teresa Cristina obrirà el concert amb cançons de Cartola. Després serà el torn del llegendari músic brasiler. I tots dos junts tancaran l’actuació interpretant els grans èxits de Veloso.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.


Caetano Veloso torna a Barcelona després de la històrica i triomfal gira amb Gilberto Gil, en què els dos astres de la música brasilera celebraven 50 anys de carrera. En aquesta ocasió, el genial cantautor també arriba amb una magnífica companyia: la cantant de samba Teresa Cristina, una artista que el va hipnotitzar amb les seves interpretacions de Cartola. La vocalista carioca obrirà amb el repertori del gran sambista per excel·lència una nit que depara grans emocions, perquè Caetano Veloso oferirà el millor d´ell mateix -és a dir els seus grans èxits-, demostrant un cop més que és un dels grans noms no ja de la música brasilera, sinó de la música popular de tots els temps.

Palau de la Música Catalana

Adreça:
C Palau de la Música, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Palau de la Música Catalana
Quan
28/04/2017

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any