Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni

La cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat comença a les 11.00 hores al barri de Sant Antoni per dirigir-se a la plaça de Sant Jaume. Abans, a la cruïlla dels carrers de Calàbria i Floridablanca, trobareu desenes de genets i carruatges de totes les mides i estils. Veniu-los a veure a partir de les 10.30 hores.

I a les 10.45 hores no us perdeu el pregó, que enguany anirà a càrrec de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, perquè la Mulassa de Barcelona, la seva bèstia festiva, celebra el 450è aniversari.

Mentre es posa en moviment la cavalcada al barri de Sant Antoni, la plaça de Sant Jaume s’omplirà d’activitats. A les 11.30 hores el grup musical La Màlaga presentarà la Rumbeta dels Tres Tombs amb una actuació al bell mig de la plaça. I una vegada hagi acabat el concert, es repartiran trossos del famós tortell de Sant Antoni a tothom fins que s’acabin les existències!

Podeu consultar tot el programa d’actes en aquest enllaç.

Horaris


La cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat- ja té 193 anys!- arrenca del barri de Sant Antoni per dirigir-se a la plaça de Sant Jaume. Abans, a la cruïlla dels carrers de Calàbria i de Floridablanca, hi trobareu desenes de genets i carruatges de totes les mides i estils. Veniu-los a veure a partir de les 10.30 h.

I a les 10.45 h no us perdeu el pregó, que enguany anirà a càrrec de l'Associació d'Amics dels Gegants del Pi, perquè la Mulassa de Barcelona, la seva bèstia festiva, celebra el 450è aniversari.

Lloc de trobada: Av. Mistral/Calàbria.

Recorregut: Calàbria, Floridablanca, Viladomat, Parlament, Ronda de Sant Pau, Comte d'Urgell, Tamarit, Villarroel, Floridablanca, Ronda de Sant Antoni, Plaça Universitat, Pelai, Rambla (descendent), Colom, Rambla (ascendent), Ferran, Plaça de Sant Jaume.

Activitats a la plaça de Sant Jaume
De 10.30 a 12 h.
Mentre arrenca la cavalcada al barri de Sant Antoni, la plaça de Sant Jaume s'omplirà d'activitats. A les 11.30 h. el grup musical La Màlaga presentarà la 'Rumbeta dels Tres Tombs' amb una actuació al bell mig de la plaça. I una vegada hagi acabat el concert, es repartiran trossos del famós tortell de Sant Antoni a tothom fins que se n'acabin les existèncie.s

Diversos carrers de l'Eixample

Adreça:
Av Mistral, 20
:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Diversos carrers de l'Eixample
Quan
20/01/2018

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any