Cécile McLorin Salvant, en concert

Enguany, el Festival Internacional de Jazz de Barcelona celebra 50 anys i, per commemorar-ho, el Festival Grec oferirà cinc concerts. El darrer d’aquests concerts serà el de la cantant Cécile McLorin Salvant a la Sala Barts.

La cantant va debutar a Barcelona en aquest mateixa sala l’any 2015. En aquella ocasió, les seves credencials eren haver guanyat el primer premi a la Thelonious Monk Jazz Competition, el concurs de jazz més prestigiós a escala mundial, i estar nominada als premis Grammy pel seu disc de debut.

Ara torna a Barcelona com una de les referents incontestables del jazz vocal, reconeguda amb dos premis Grammy —el darrer pel seu tercer disc, Dreams and daggers— i acompanyada d’un elegant quartet. La seva actuació serà un gran colofó d’aquest cicle de concerts commemoratius.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.


El 2015 la sala BARTS va acollir el debut a Barcelona de la cantant Cécile McLorin Salvant, precedida pel seu primer premi al concurs mundial de jazz més prestigiós del món (la "Thelonious Monk Jazz Competition") i per la seva candidatura al Grammy pel seu disc de debut, "Woman Child".

Avui, ja té dos Grammy sota el braç (l'últim pel seu tercer disc, "Dreams and daggers") i s'ha convertit en una de les referències incontestables del jazz vocal. Ella i el seu quartet elegant i impecable, atent a les més subtils inflexions de la seva veu corprenedora, tanquen el cicle de concerts extraordinaris amb els quals el Grec celebra el 50è aniversari del Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
25/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any