Cent anys de l'Arxiu Històric

Al vestíbul i pati

En el marc de la celebració del seu centenari, l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona inaugura l’exposició “Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona. Cent anys al servei del patrimoni, la informació, la recerca i la cultura”.

La mostra planteja un recorregut per la història de l’Arxiu Històric durant els primers cent anys de vida, que permetrà conèixer-ne els orígens, la seu, els fons més rellevants, els treballs de recerca més destacats que s’hi han dut a terme o els seus treballadors, entre altres aspectes. L’exposició, comissariada per Sebastià Riera i Viader, vol servir també per posar de relleu les funcions essencials de l’arxiu en relació amb el patrimoni documental de la ciutat: l’aplec, la conservació, el tractament, la consulta, l’accessibilitat i la difusió de documents.

Horaris


Cent anys al servei del patrimoni, la informació, la recerca i la cultura. Un recorregut per la història de l'Arxiu Històric durant els seus primers cent anys de vida, que permetrà conèixer els orígens, la seu, els fons ingressats més rellevants, els treballs de recerca més destacats que s'han fet o els seus treballadors, entre altres aspectes. L'exposició, comissariada per Sebastià Riera i Viader, vol servir també per posar de relleu les seves funcions essencials en relació amb el patrimoni documental de la ciutat: l'aplec, la conservació, el tractament, la consulta, l'accessibilitat i la difusió.

Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona

Adreça:
C Santa Llúcia, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Quan
Del 25/04/2017 al 30/04/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any