Cicle "Bornet de Cançons"

Horaris


El Bornet de Cançons és un cicle de programació musical infantil per a públic familiar. Propostes musicals de tots els estils pensades expressament per als nens i nenes, al voltant d´una programació que permetrà compartir l'experiència musical entre pares i fills i alhora potenciar la sensibilització dels nens vers la música moderna i la cultura.

El cicle està organitzat i produït per El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, amb la direcció artística del Grup Enderrock.

- Diumenge 28 de gener del 2018
Natxo Tarrés & The Wireless. Descobreix Bob Marley
Xics´n´Roll és un programa de concerts de grups de tribut que adapta les seves Reggae presentacions al format familiar, amb un directe que permet als més petits conèixer els artistes més importants de la història del rock. Una aposta atractiva per la fusió d´interessos entre pares i fills.

El concert tindrà com a protagonista Bob Marley a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless, de manera que tota la família podrá viure la sensació de viatjar a la Jamaica dels anys 70, sense perdre les influèn- cies del reggae actual.

- Diumenge 11 de març de 2018
Radiobots
La història dels Radiobots s´ambienta en un univers fantàstic, poblat per éssers increïbles i on la música sempre hi és present. Estimulant posada en escena sota la direcció de Txu Morillas i interpretacions de Carol Badillo i Aleix Prats, amb composicions pròpies que adapten registres com el pop, el hip-hop o la música electrònica al llenguatge dels menuts.

- Diumenge 15 d'abril de 2018
La Tresca i Xirriquiteula Teatre. Per un instant
Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s´anaven fent l´ullet, en les seves trobades parlaven i s´entenien. L´admiració, el respecte i sobretot l´amistat han fet que s´ajuntessin per preparar aquest espectacle. Per un instant s´han agafat de la mà, i han fet un saltet cap endavant. Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l´humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

- Diumenge 27 de maig de 2018
The Penguins: Reggae per a xics.

Amb Ballant damunt la lluna, The Penguins – Reggae per Xics estrenen nou espectacle i enceten una aventura que, amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles. Una proposta per a tots els públics, que ha arribat des de l´inici de la formació, l´any 2011, a més de dues-centes poblacions del nostre territori.

El Born Centre de Cultura i Memòria

Adreça:
Pl Comercial, 12
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
El Born Centre de Cultura i Memòria
Quan
Del 28/01/2018 al 27/05/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any