Cicle de concerts 'Els vespres de la UB'

Als jardins Ferran Soldevila (entrada per Diputació / Enric Granados)

Horaris

Altres

Se celebra a:
Universitat de Barcelona.


En la seva tretzena edició, Els Vespres es consoliden en l´agenda barcelonina pel seu criteri de selecció musical divers i experimental, que aposta per promoure la cultura amb la difusió de les formacions musicals emergents més interessants del panorama actual. L´aforament complet de tots els concerts de les edicions anteriors constata que el cicle ja s´ha convertit en un referent i fan preveure que l´assistència també serà massiva.

Abans de cada actuació, a partir de les 18 h, el públic podrà gaudir d´una terrassa amb servei d´entrepans gourmet a càrrec de Caravan Made, instal·lada al mateix jardí.

Programació:

- 3 DE JULIOL: JORRA I GOMORRA
L´aventura més personal de Jorra Santiago, un dels músics més rellevants de la història musical mallorquina recent. Presenta Música sèria, una exquisida col·lecció de cançons iconoclastes i divertides; intel·ligència i rauxa.

- 5 DE JULIOL: SOSUN
Duet integrat per Daniel Moreno Roldán –Llança SOSUN–, gameboys i bases electròniques, i Estel Boada –Kaguda Yura–, cants i balls. Deliri musical que suma dibuixos animats, happy hardcore, chiptune i molt carisma.

- 10 DE JULIOL: L´ESPIADIMONIS
Nou projecte de Carles Dordella (Les Philippes) de pop lluminós i folk exultant. Presenta el disc de debut Estimar la vida o témer la mort; cançons optimistes d´amor i lluita, amb consciència social i melodies addictives.

- 12 DE JULIOL: SIDE CHICK
Projecte paral·lel de Maïa Vidal, Eduardo Benatar i Scarlett, un trio d´alt voltatge. Baixos impulsats, guitarres agrestes, teclats agredolços i harmonies corals seductores i angelicals. Actitud salvatge i irreverència.

- 17 DE JULIOL: NUU
Els artistes Aida Oset i Guillem Llotje componen i produeixen cançons malenconioses i emocionals, que creen vincles amb altres disciplines artístiques. Presenten Gloom, una declaració d´intencions amb un discurs experimental.

- 19 DE JULIOL: MELENAS
Venen de Pamplona i s´han convertit en un dels talents estatals més aclamats. Presenten un primer disc homònim de pop fresc i enèrgic, que mescla fuzz-pop vintage amb ressons de Talulah Gosh, Slumber Party i La Luz.

Universitat de Barcelona

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 585
:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Universitat de Barcelona
Quan
Del 03/07/2018 al 19/07/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any