Circ Històric Raluy

  • ..
  • ..
  • ..

La nova proposta del Circ Històric Raluy, Fortius, ens transporta al passat amb números i actuacions sorprenents. Artistes internacionals com Quincy Azzario, Val de Fun o el duet Torix, juntament amb les germanes Giribaldi Raluy o els pallassos Billin i Globó, ofereixen un espectacle de dues hores ple d’emocions i de màgia.

Fortius vol ser un homenatge als números sorprenents dels circs d’abans. Entreu al recinte i a la carpa del Circ Històric Raluy i feu un viatge en el temps per submergir-vos en un univers captivador.

Podeu trobar-ne més informació en aquest enllaç.

Horaris


Un espectacle que combina l´ahir amb l´avui. Habilitat i destresa amb el gust de les coses ben fetes, FORTIUS et sorprendrà des de l´emoció. Màgic, brillant i personal; 2 hores de circ que són un viatge a uns altres temps!

FORTIUS. És un homenatge a aquells números sorprenents dels circs d´abans. De les fires d´abans. FORTIUS és un clam a assolir la perfecció, la força la bellesa. I compartir l´admiració. El triomf de l´esforç quan amb ell, i el talent i la perserverança, pots fer davant de tothom, del públic familiar i intergeneracional, allò que només saben fer els millors. Els més perseverants.

Dins el millor espai possible. Entrar dins el recinte i la carpa del Circ Històric Raluy és fer un salt en el temps i l´espai per submergir-se en un univers captivador ple d´emocions, detalls immensos que ens remet al passat i ens concilia amb l´art, amb les coses autèntiques, amb la passió, amb un ritme de temps més lent, més pausat, més acollidor.

Dins la bellíssima i acollidora carpa del Circ Històric Raluy, gaudireu de la màgia de ser durant un parell d´hores espectadors privilegiats del fantàstic món del circ mostrat aquí amb tota la intensitat que dóna la proximitat. Veure-ho d´aprop per gaudir sense esculls de l´espectacle d´enguany.

Port Vell

Adreça:
Mdor Port Vell, 0
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Port Vell
Quan
Del 01/12/2017 al 25/02/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
609 321 207
Telèfon venda d'entrades:
687 496 875

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any