Cítric 2018

Tot a punt a l’Ateneu Popular 9 Barris per a la quarta edició del festival Cítric, centrat enguany en propostes escèniques i musicals sobre la memòria històrica com a camp de batalla. La guerra civil, la transició i el relat popular lluny de l’oficialisme històric seran els escenaris pels quals ens mouran artistes com Carla Rovira o Alberto San Juan.

El Cítric del 2018 comença el 27 de gener amb Màtria, una peça de l’actriu i creadora Carla Rovira que ja es va poder veure en l’última edició de FiraTàrrega; continuarà el març amb una obra d’Alberto San Juan titulada España ingobernable, i acabarà a l’abril amb un concert del mític intèrpret de música tradicional Eliseo Parra, acompanyat de la formació Las Piojas.

Podeu consultar tota la programació del festival en aquest web.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris.
Es venen les entrades a:
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris. A partir del 23 de gener (venda online)


Tot a punt per a la quarta edició del festival Cítric, centrat enguany en propostes escèniques i musicals que giren al voltant de la memòria històrica com a camp de batalla.

La guerra civil, la transició i el relat popular lluny de l´oficialisme històric seran els escenaris pels quals ens mouran artistes com Carla Rovira o Alberto San Juan.

Calendari

"Màtria", de Carla Rovira + inauguració exposició 40 anys Ateneu

Dissabte, 27 de gener 22 h; diumenge, 28 de gener 18 h.

Carla Rovira reflexiona sobre la història de la seva família arran de l´afusellament i desaparició del seu tiet avi. La dramaturga i intèrpret elabora un dispositiu escènic on parla de l´oblit, el perdó, la memòria i l´entorn femení com a conservador del llegat del passat.

El dissabte, a les 19 h, es presentarà el llibre i l´exposició sobre els 40 anys de l´Ateneu, una síntesi del treball d´un any de l´historiador Enrique Tudela a través d´entrevistes, grups de memòria històrica i la creació d´un arxiu.

"España ingovernable", d´Alberto San Juan + col·loqui

Dijous, 22 de març, 20.30 h.

San Juan presentarà "España Ingobernable", un recorregut per la història recent de l´estat espanyol. Un recull dels moments on Espanya no s´ha deixat abatre pels poders fàctics: música, poesia i assaig en un monòleg colpidor que connecta amb l´actualitat.

Prèviament, a les 18.30 h, hi haurà un col·loqui al voltant del llibre "Classe abans que nació", amb el coordinador de l´obra, José Luis Oyón, Alberto San Juan i Montse Santolino.

Eliseo Parra y las Piojas + Trobada internacional de corals socials

Dissabte, 14 d´abril, 22 h.
Eliseo Parra, acompanyat del grup de pandereteiras ´Las Piojas´, presentarà un repertori de música popular tradicional d´arreu de la península. Un viatge cultural que es cou a foc lent a través de generacions.

A les 18 h, corals de París, Bolonya, Barcelona i altres llocs es trobaran a l´Ateneu en un espectacle únic.

Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris

Adreça:
C Portlligat, 11*15
:
Nou Barris
Barri:
La Trinitat Nova
Codi postal:
08042
Població:
Barcelona
On
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris
Quan
Del 27/01/2018 al 14/04/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.ateneu9b.net/noticies/citric-2018

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any