Concert "Camel"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


El llegendari grup de Rock Simfònic "Camel" torna a Barcelona.
Dirigit per Andrew Latimer, la banda va anunciar fa unes setmanes la seva gira mundial que finalitzarà al prestigiós Royal Albert Hall de Londres.

Camel, sempre es va destacar gràcies als seus espectacles en directe i la seva música conceptual on combina elements agafats del jazz, la música clàssica i barroca, el blues i fins i tot la música electrònica, per a crear àlbums de notable creativitat i precisió tècnica.

Camel va realitzar una gira de comiat, presagiant un parèntesi de deu anys durant el qual Latimer va ser víctima d'una malaltia que va posar en perill la seva vida. Afortunadament, la seva posterior recuperació va portar a una onada d'energia renovada, impulsant el cèlebre retorn de la banda en 2013 amb una nova versió de l'àlbum revisat de The Snow Goose i una gira europea, esgotada, amb altres dues gires principals en els dos anys següents.

En 2018 Camel tornarà a la carretera amb una extensa gira centrada en un dels seus àlbums més populars, Moonmadness llançat en 1976, es considera el seu àlbum més reeixit i és el disc més venut a Espanya mantenint-se durant 24 setmanes en les llistes dels àlbums supervendes del nostre país.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
04/09/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.barts.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any