Coque Malla, irrepetible

Trenta anys de cançons sonaran en aquest concert, trenta anys de cançons que uneixen aquell noi que, amb només setze anys, es va donar a conèixer en el món de la música i l’artista madur que avui coneixem.

Els himnes musicals de Los Ronaldos, com Guárdalo; les seves primeres experiències musicals en solitari; La mujer sin llave, o clàssics de la seva carrera com Berlín… Malla repassarà els moments més brillants de la seva trajectòria. Aquesta celebració de trenta anys de rock es tancarà amb temes recents com Escúchame, amb un clar regust de The Rolling Stones, o una versió furiosa de Todo el mundo arde.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.


Entre aquell noi que amb només setze anys es donava a conèixer en el món de la música i l'artista madur que avui coneixem hi ha trenta anys de cançons, les que sonaran en aquest concert.

El nou disc en directe de Coque Malla, "Irrepetible", és un viatge artístic i sentimental que recorre des dels primers moments de la vida musical de l´artista, unes actuacions sacsejades per la urgència de les guitarres, fins als temes del seu disc anterior,

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
Del 17/07/2018 al 18/07/2018.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any