Dansa "A love supreme" , amb cia. Rosas / Salva Sanchís, Anne Teresa de Keersmaeker

Horaris


A Love Supreme és un quartet coreografiat per Anne Teresa De Keersmaeker i Salva Sanchis en què quatre intèrprets ballen al ritme de la peça musical de John Coltrane que dona nom a l'espectacle, una obra cabdal del jazz del segle XX. D'"A Love Supreme" emergeix una expressió lliure altament intuïtiva d'estructures musicals basades en el blues, unes estructures de factura més aviat poc complexa. L'obra és coneguda per l'exploració que fa de la tensió entre la complexitat i la simplicitat tonals i rítmiques, una exploració que té traducció literal en l'espectacle de dansa: els coreògrafs conjuguen materials resultants de la improvisació i la composició, entreteixint-los i integrant-los els uns amb els altres.
Amb un nou repertori de joves ballarins, De Keersmaeker i Sanchis han reelaborat "A Love Supreme" per convertir la peça en un espectacle de llarga durada.
Rosas és la companyia que Anne Teresa De Keersmaeker, coreògrafa i ballarina, va fundar Rosas el 1983, esdevenint una referència mundial de la dansa; va fundar la prestigiosa escola P.A.R.T.S, per la qual han passat destacats ballarins i coreògrafs, com Salva Sanchis, que col·labora amb De Keersmaeker. Presentem al Mercat la seva darrera col·laboració i ho emmarquem dins d'una constel·lació on també podrem veure una de les peces de culte de Rosas a l'inici de la temporada, Rosas dants Rosas, i una creació en solitari del mateix Salva Sanchis.

Coreografia Salva Sanchis, Anne Teresa De Keersmaeker
Ballarins José Paulo dos Santos, Bilal El Had, Jason Respilieux, Thomas Vantuycom
Versió original del 2005 amb Cynthia Loemij, Moya Michael, Salva Sanchis, Igor Shyshko
Música "A Love Supreme", John Coltrane
Gravació Saxòfon tenor, veus: John Coltrane. Piano: McCoy Tyner. Baix: Jimmy Garrison. Bateria: Elvin Jones Acknowledgement, Resolution, Pursuance & Psalm © Coltrane, J., © Jowcol Music, Inc. (Universal Music Publ. N.V.)
Producció Rosas
Coproducció De Munt / La Monnaie (Brussel·les)
Agraïment especial Erik Bogaerts, Jeroen Van Herzeele
Estrena mundial 23.02.2017, Kaaitheater (Brussel·les)
Rosas rep el suport de la Comunitat Flamenca

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 04/05/2018 al 06/05/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any