Dansa infinita amb música de Bach

Àngels Margarit i la seva companyia Mudances tornen al Mercat de les Flors amb la seva tercera peça per a tots els públics, Back Àbac, que forma part del projecte educatiu d’aquest espai. La reconeguda coreògrafa ha creat un espectacle en construcció que juga amb la idea de l’infinit, els nombres i la música de Bach en una partitura escènica interpretada per artistes de dansa i de circ.

Es tracta d’una coreografia de matemàtica visual i sensual amb l’inconfusible segell poètic de Margarit, premiada internacionalment per espectacles com Atzavara, Corol·la, L’edat de la paciència o Larandland.

Horaris


Edat recomanada: a partir de 8 anys.
El títol de la nova creació d'Àngels Margarit visualitza els elements que entren en joc com a punt de partida de la peça: l'infinit, els nombres, la música de Bach. Aquest és un espectacle en construcció que es treballa, a partir de la idea d'infinit, amb artistes de dansa i de circ. Per fer-ho escull la música de Bach com a mapa i univers sonor per a teixir una coreografia de matemàtica visual i sensual amb cossos que es mouen de manera extraordinària o que fan extraordinari qualsevol moviment, en una partitura escènica d'Àngels Margarit, sobre el mapa i univers compositiu de Bach reinterpretat per diferents artistes.
Back Àbac és la tercera peça de Mudances per a tots els públics presentada al Mercat i que forma part del desenvolupament del projecte educatiu de l'espai.

Àngels Margarit va crear la cia. Mudances l'any 1985. La coreògrafa ha desenvolupat un personalíssim estil de creació, fonamentat en la recerca de llenguatge i poètica pròpies i en la seva fascinació per l'espai. Amb els seus espectacles, com Kolbebasar, Atzavara, Solo per habitació d'hotel, Corol·la, Tèrbola, L'edat de la paciència o Larandland, ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals, com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d'Arts Escèniques (1993). Des de l'any 2003 fins el 2007 impulsa i conceptualitza el Tensdansa, Festival Internacional de Dansa de Terrassa.

Direcció i coreografia Àngels Margarit
Creació i interpretació Eneko Alcaraz, Dory Sánchez, Fàtima Campos, Miquel Fiol, Francesca Lissia, Celso Pereira, Jose Luís Redondo
Música Johann Sebastian Bach
Interpretacions seleccionades de Makoto Nakura, David Cooper, Claudio Inferno i Chio Allin, Chris Thile, Llibert Fortuny entre d'altres
Edició musical i arranjaments originals Pep Pascual
Assessorament científic Irene Lapuente, La Mandarina de Newton
Producció Àngels Margarit – Cia MUDANCES
Coproducció Mercat de les Flors, Graner fàbrica de creació
Amb la col·laboració Can Gassol, Teatre Monumental, direcció de cultura de l'Ajuntament de Mataró
Residència de creació La Caldera Les Corts
Amb la col·laboració la Central del Circ de Barcelona
Agraïments especials a la resta de persones que ens han ajudat al llarg de tot el procés de creació: Josep Albert, Àngels Fernández, Jorge Albuerne, Laura Freudenthal, Xavier Moreno, Sergio Pla Roig, Laura Morales Pérez, Jaume Delclós Ayats, Juana Beltran, Marina Benites

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 20/01/2018 al 28/01/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any