Dansa "Protagonist" , amb Cullberg Ballet

Horaris


Protagonist és una paràbola sobre els vincles, l'aliança i l'afecte, però també sobre l'aïllament, el control i el distanciament. És una reflexió sobre la humanitat, una història sobre la manera com es congrega la gent i la manera com adopta i accepta rols. Al llarg de tot l'espectacle, l'instint, la resistència i la compulsió esdevenen testimonis de la batalla que ha de lluitar cada individu. I en la lluita per encaixar, a la recerca d'una creença o d'un significat comuns, la comunitat va agafant forma. Aquesta gran peça amb 14 ballarins compta amb la música d'Elias, artista revelació de Suècia de l'any passat.
Les obres del coreògraf i ballarí Jefta van Dinther es caracteritzen per un plantejament físic molt rigorós. Per segon cop dirigeix una peça pel Cullberg Ballet, companyia fundada el 1967 que des dels seus inicis s'ha distingit per la seva personalitat escènica, la creativitat i la força tècnica dels seus ballarins.

Coreografia i direcció Jefta van Dinther
Creació conjunta i interpretació Adam Schütt, Alexandra Campbell (convidada), Anand Bolder, Daniel Sjökvist, Eleanor Campbell, Eszter Czédulás, Eva Mohn, Gesine Moog, Jac Carlsson, Katie Jacobson, Linda Adami (convidada), Samuel Draper, Unn Faleide, Vincent Van der Plas, Tiran Willemse
Música i disseny so David Kiers
Veu ELIAS

ACTIVITATS PARAL·LELES 3 de febrer:
*Dissabte mitja hora abans de l'espectacle
*Dissabte Conversa després de la funció

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 02/02/2018 al 04/02/2018.

Web

Web venda d'entrades:
mercatflors.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any