Dansa "Set of Sets" , amb la cia. GN|MC Guy Nader | Maria Campos

Horaris


La nova creació de la companyia recrea la repetició i el ritme en el moviment d'uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. "Set of Sets" és un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que du la nostra atenció cap a la percepció de l'infinit, el temps i la memòria creant un laberint sense fi de cossos en acció.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos col·laboren junts des de 2006. El seu treball ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a França, Bèlgica, Holanda, Líban, India i Corea del Sud, entre d'altres. GN|MC han estat convidats a crear per a diverses companyies europees com EnKnapGroup a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya.
Guy Nader, artista libanès resident a Barcelona, va estudiar art dramàtic a l'Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut. És guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i rep el primer premi al Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where The Things Hide. És artista resident a La Caldera, Barcelona. Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria i es va llicenciar per l'Escola Superior d'Arts d'Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d'altres.

Idea - concepte GN|MC Guy Nader | Maria Campos
Direcció Guy Nader
Creació i interpretació Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Csaba Varga, Tom Weksler
Música Miguel Marin
Producció Raqscene, Elclimamola
Coproducció Mercat de les Flors, Festival Sismògraf, Julidans Festival
Amb el suport Graner - fàbrica de creació
Amb la col·laboració La Caldera, Les Brigittines - Centre d'Art contemporain du Mouvement de la Ville de Bruxelles

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 26/04/2018 al 29/04/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any