Dansa "Slow Sports Kids" , a càrrec d'ACME /Albert Quesada

Horaris


Edat recomanada a partir de 8 anys.

zbZSlow Sports Kidsz/bZ explora la fascinació pels esports i com els experimentem. La peça investiga la manera com els atletes viuen el moviment, l'aspecte físic d'atletes i esportistes: el seu cos, la seva bellesa, els seus moviments rítmics, les seves expressions facials, els sons que produeixen les seves accions. També reflexiona sobre com s'organitzen esdeveniments esportius i com es presenten en els mitjans de comunicació.
"Slow Sports Kids" gira al voltant d'una mena de joc i del comportament competitiu que tots coneixem des d'una edat primerenca amb els companys al pati d'esbarjo, en jornades esportives escolars, etc.

Albert Quesada, ballarí i coreògraf entre Barcelona i Brussel·les, es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després dels seus estudis de filosofia i d'enginyeria multimèdia a Barcelona. L'exploració i la traducció d'estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l'espectador a percebre i escoltar les obres proposades se situa al cor del seu treball coreogràfic. Al costat d'això, Albert està intrigat pel moviment i la dinàmica de grup, inspirat per la seva col·laboració amb ZOO / Thomas Hauert. Des de 2005 Quesada ha creat nombroses peces, algunes de les quals hem pogut veure al Mercat.
Albert Quesada forma part de l'elenc de ballarins de la companyia ZOO de Thomas Hauert.

Concepte Albert Quesada
Creació i dansa Marcus Baldemar, Kim Ceysens, Víctor Pérez Armero, Federica Porello, Mireia de Querol, Albert Quesada, Zoltan
Producció fABULEUS
Coproducció Krokusfestival P2 – cultuurcentrum Hasselt and Theater aan het Vrijthof i.k.v. interLimburgse Subsidies, Charleroi Danses
Amb el suport Graner fàbrica de creació

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 17/03/2018 al 18/03/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any