Disney, el gran contacontes

Disney ha marcat la infantesa de milions de persones d’arreu del món amb les seves versions de relats clàssics, contes de fades, faules o llegendes. La mostra “Disney. L’art d’explicar històries” segueix el procés que va fer possible l’adaptació de les històries i dels personatges clàssics al cinema d’animació. Els dibuixos, des d’aquarel·les fins a impressions digitals, guien el visitant per la trajectòria creativa dels estudis Disney. L’exposició també inclou fragments de notes de producció, guions il·lustrats i estudis de personatges.

Entre les activitats paral·leles, hi ha la projecció comentada de Blancanieves y los siete enanitos (26 d’abril) i un cicle de cinema amb films com La nit del caçador, de Charles Laughton; La bella i la bèstia, de Cocteau, o Legend, de Ridley Scott.

En trobareu més informació aquí.

Horaris


Mites, faules, llegendes, "tall tales" nord-americans i contes de fades han estat des del primer moment una font d´inspiració rica i abundant per als estudis Disney.

A través de materials originals, "Disney. L´art d´explicar històries" explica el salt de personatges i trames de la literatura clàssica al moviment i a la sensibilitat del cinema d´animació.

La infantesa de milions de persones arreu del món ha quedat marcada per les versions Disney dels relats clàssics. Obres com El rei Mides o Hèrcules, d'origen mitològic, faules com Els tres porquets o La cigala i la formiga, llegendes com Merlí, l'encantador o Robin Hood, contes de pioners americans com Pecos Bill o John Henry, i contes de fades, com Blancaneu, La sireneta o Frozen.

Aquesta exposició està formada per un conjunt ampli de dibuixos, des d'aquarel·les fins a impressions digitals, que guien el visitant per la trajectòria creativa dels estudis Disney. La mostra inclou alguns fragments de les notes de producció, storyboards i estudis de personatges que permeten entendre el procés que va fer possible l'adaptació de les històries clàssiques a l'animació.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Adreça:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Font de la Guatlla
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Centre Social i Cultural
Quan
Del 23/03/2018 al 24/06/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any