"El Circ d'Ara Mateix" : Espectacle "El meu nom és Hor" , amb PSiRC

Horaris


El Circ d'Ara Mateix vol donar continuïtat a projectes de circ contemporani i espai a la hibridació de formats i les escriptures diverses que conviuen a escena. Juntament amb associacions de la ciutat insistim en la importància dels laboratoris i mostres dels estudiants de circ de casa nostra per anar teixint aliances i complicitats de cara al futur. Aquesta temporada presentem projectes ja coneguts i d'altres que no ho són.

El meu nom és Hor
Segon espectacle de la companyia, "El meu nom és Hor" és una peça basada en poesia visual, expressió personal i tècnica de circ (mans a mans, manipulació d'objectes, marionetes), l'estudi del moviment i un paper central de la il·luminació. La peça investiga en el moviment a través d'una barreja de tècniques i disciplines emmarcat en el moviment màgic de les marionetes, motor expressiu i emotiu. Sense que tinguin una presència directa en l'espectacle, els artistes han begut de vàries fonts artístiques a l'hora d'entrar en mons abstractes, com ara les pintures del pintor surrealista Edgar Ende amb el seu món desolat però en color i sempre amb una esperança al final.

PSiRC neix el 2011 i està formada per Adrià Montaña (àgil de mans a mans), Wanja Kahlert (portor de mans a mans) i Anna Pasqual (perxa xinesa). El seu primer espectacle, Acrometria, gira durant 3 anys per Europa i Amèrica Llatina, a 12 països i amb més de 120 representacions i rep rellevants guardons, com el premi a l'espectacle de nit de la darrera edició de FETEN, el guardó "Freiburger Leiter" de la Kulturbörse de Freiburg 2016 com a espectacle d'arts de carrer, el premi Zirkolika 2012 a la millor companyia novell i el FAD 2013- Aplaudiment a la creació emergent.

Artistes en escena Adrià Montaña, Wanja Kahlert
Idea i creació Adrià Montaña, Wanja Kahlert
Col·laboració en dramatúrgia i direcció Rolando San Martín
Il·luminació PSiRC
Escenografia Adrià Montaña, Wanja Kahlert
Tècnic Carlos Ferrer
Ulls externs Judith Pujol
Distribució Amèlia Bautista
Col·laboració Mercat de les Flors
Amb el suport d'OSIC i ICEC (Generalitat de Catalunya)
El projecte és beneficiari del dispositiu Companyonatge del projecte De Mar a Mar, co-finançat en el marc del programa POCTEFA pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)
Amb el suport La Central del Circ, La Grainerie (Toulouse), Ax-Animation (Ax-les-Thermes), Cronopis (Mataró) i L'Estruch, Fàbrica de les Arts en Viu de Sabadell

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 19/04/2018 al 22/04/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any