"El Circ d'Ara Mateix" : Espectacle "Silenzio" , de Roberto Magro

Horaris


El Circ d'Ara Mateix vol donar continuïtat a projectes de circ contemporani i espai a la hibridació de formats i les escriptures diverses que conviuen a escena. Juntament amb associacions de la ciutat insistim en la importància dels laboratoris i mostres dels estudiants de circ de casa nostra per anar teixint aliances i complicitats de cara al futur. Aquesta temporada presentem projectes ja coneguts i d'altres que no ho són.

Silenzio
Silenzio parteix d'una reflexió sobre el buit i la seva profunditat i de la recerca d'una relació espacial inèdita entre l'actor de circ i la matèria. Un buit en el qual l'espera i l'absència tenen un pes específic. "Silenzio" dona veu a la realitat de dones que han viscut sempre en silenci, dones forçades al silenci i capaces de suportar un món dur, hostil, insensible a la seva veu poètica. Una metàfora del nostre temps que té el desig d'estimular la reflexió sobre la importància de la poesia com a acte de llibertat i d'expressió davant de qualsevol situació.

L'italià Roberto Magro és artista, dramaturg, pedagog i director de circ. Té la seva pròpia companyia, Rital Brocante. Va dirigir l'escola de circ Flic a Torí entre 2005 i 2011. Concilia el treball de pedagog amb el de director per a nombrosos artistes i companyies. És l'instigador del Festival Brocante on es reuneixen artistes consagrats i joves. El 2013 assumeix la direcció artística de La Central del Circ. En acabar el seu mandat, torna a la vida nòmada i a la seva feina de creador i pedagog. Imparteix workshops a escoles i centres de creació d'Europa i Amèrica Llatina.

Idea original i direcció Roberto Magro
Amb Julie Bergez, Anna Buraczynska, Anna Pascual, Sara Sguotti, Wanja Kahlert (resta de la distribució en curs)
Composició musical Simon Thierrée / Mirada externa Pietr i Matej Forman
Consell artístic Jean-Michel Guy
Escenografia Andrea Avoledo, Benet Jofre
Producció executiva Juliette Beaume - 30defebrer
Coproducció Mercat de les Flors
Altres suports La Grainerie, "companyonatge de Mar a Mar amb el suport de POCTEFA", Flic Scuola di Circo, Associazione Brocante
Residències El Graner fàbrica de creació; La Grainerie-Fabrique des Arts du Cirque; CIRCa, Pôle National Cirque, Auch Gers Occitanie; Subtopia; Cronopis Espai de Circ de Matarò; Circolo Operaio di Frisanco

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 12/04/2018 al 15/04/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any