El folk de Coetus, al Grec

Coetus és una formació multitudinària que, amb gairebé una vintena d’integrants, s’ha dedicat a revisitar el folk ibèric i a recuperar instruments musicals antics i oblidats que formen part de la tradició musical ibèrica. Aquest grup ha acostat el folk a tota una generació d’espectadors i ha rellegit la tradició musical en clau d’actualitat.

Nou anys després d’haver nascut, el grup afronta un canvi amb la marxa d’Eliseo Parra, que en va ser una de les veus principals, i la incorporació de Carles Dénia, un poeta i compositor amb registres que van des del jazz i el flamenc fins al cant d’estil valencià.

Coetus presenta al Grec el seu nou disc, De banda a banda, que sintetitza deu anys de vida d’aquest col·lectiu musical.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Apolo.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Sala Apolo. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Els sons tradicionals tenen una segona vida en les mans d´una formació multitudinària que redescobreix instruments, revisita el folk ibèric i que, ara, ens proposa un viatge pel nostre passat musical amb les orelles molt atentes al present.

La formació passa pel Grec amb un nou disc, "De banda a banda", que sintetitza deu anys de vida d'aquest col·lectiu musical. Aquest cop, però, no es limiten al repertori tradicional, sinó que interpreten també composicions pròpies inspirades en el llegat cultural de la península Ibèrica. Sí, la veu i la percussió segueixen sent la base de la seva proposta, però el seu so s'obre ara a instruments harmònics i melòdics. Una mirada al passat... amb els peus en el present.

Sala Apolo

Adreça:
Nou de la Rambla, 0113
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Sala Apolo
Quan
16/07/2018

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any