Els espais privats d’Adolf Loos

“La casa ha de plaure a tothom, contràriament a l’obra d’art, que no té la necessitat de complaure a ningú. L’obra d’art és un assumpte privat de l’artista. La casa no ho és.” Així s’expressava l’arquitecte austríac Adolf Loos, pioner del debat entre espais de vida pública i de vida privada.

Loos donava una gran importància als espais interiors on es desenvolupa la privacitat, l’esfera íntima on l’individu es refugia enfront de la vida social. Aquests espais protagonitzen l’exposició que es pot visitar al Museu del Disseny de Barcelona fins al 25 de febrer. “Adolf Loos. Espais privats” mostra els projectes arquitectònics i el mobiliari més significatiu que l’arquitecte va dissenyar per a les cases i els apartaments de la Viena de principis del segle XX. És en aquests espais interiors on trobem l’Adolf Loos més revolucionari.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.


L'exposició Adolf Loos. Espais privats mostra per primera vegada a Espanya una extensa mostra del treball d'aquesta figura de l'arquitectura vienesa, pioner del debat entre espais de vida pública i de vida privada. La mostra, comissariada per Pilar Parcerisas, posa en escena la revolució estètica de Loos (1870-1933) que en la Viena de 1900 es va revelar contra la Secessió vienesa, proposant una economia en la construcció.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Del 14/12/2017 al 25/02/2018.

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any