"En va"

Mar Arza (Castelló de la Plana, 1976) investiga el revers de les tipificacions, així com certes mecàniques polaritzades entre aclarir i atordir, entre estandarditzar i imposar. Igualment, la contemplació estètica ha abandonat el seu antic caràcter d’epifania personal. Quan parlem d’imatges, també parlem d’uns usos públics que aquestes permeten, o cap als quals ens empenyen. Quan invoquem a veure, estem convocant una sèrie d’operacions col·lectives i ideològiques, unes preses de posició.

“En va” qüestiona dues certeses que han emmarcat les interpretacions de l’art, el coneixement i les imatges: nitidesa contra opacitat, transparència en oposició a hermetisme. La gelosia ofereix aquí tota la seva potència disruptiva: es tracta d’un espai disposat per mirar, però, a la vegada, és una cruïlla des d’on ens veiem obligats a traduir, o a desxifrar, o a assumir la nostra posició mentre l’adquirim.

Visites guiades gratuïtes els dimarts a les 18.00 hores, i els dissabtes i diumenges a les 12.00 hores.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Virreina Centre de la Imatge.


Aquest projecte qüestiona dues certeses que han emmarcat les interpretacions de l´art, el coneixement i les imatges: nitidesa contra opacitat, transparència en oposició a hermetisme, llum versus apagada. La gelosia ofereix aquí tota la seva potència disruptiva: es tracta d´un espai disposat per mirar, però a la vegada és una cruïlla des d´on ens veiem obligats a traduir, o a desxifrar, o a assumir la nostra posició mentre l´adquirim.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Del 16/06/2018 al 30/09/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any